Nieuws

Weer kersverse jubilarissen bij Move-Unlimited

Het is weer tijd om trouwe leden van Move-Unlimited in het zonnetje te zetten! Ik houd bij hoe lang mensen al lid zijn en bij 15, 20, 25 en 30 jaar verras ik ze met een mooie herinnering hieraan en een etentje. Op dinsdag 7 november tijdens de Pilatesles waren Christine (30! jaar lid) en Riikka aan de beurt. En er waren nog veel meer jubilaressen in die week.

Fijn om te vieren dat we al zo lang samen sporten!

Verrassing op Lintjesdag!

Tot mijn grote verrassing heb ik op Lintjesdag, 26 april 2023, een koninklijke onderscheiding gekregen. Als dank voor voor mijn meer dan 40 jaar vrijwilligerswerk voor de gymnastiekvereniging OKK in Gorinchem. Ook leuk om te horen tijdens de speech: “Zij bracht de sport aerobics naar Gorinchem, en heeft jong en oud aan het sporten gekregen”.  En wat mij betreft ga ik nog heel lang door met sportlessen geven, aan jong en oud en en hopelijk aan jou!

High Intensity Interval Training

Nieuw in 2023 is de conditieles in de vorm van High Intensity Interval Training, kortweg: HIIT. HIIT is een korte en krachtige training die bestaat uit verschillende oefeningen. Je wisselt intensieve oefeningen af met minder intensieve oefeningen, of rust. Kom jezelf uitdagen en doe mee op dinsdag om 20.30 uur in de Oosterbliek in Gorinchem!

Extra pilatesles op dinsdagochtend

Ook nieuw is een extra uur pilatesles op de dinsdagochtend, in samenwerking met Gorinchem Beweegt. Wil je graag op een rustige manier aan je fitheid willen werken? Kom op dinsdag om 11.00 uur naar de Oosterbliek in Gorinchem. Samen gaan we aan de slag om het lijf soepel en sterk te maken!

Wil je een keer een proefles doen, je bent van harte welkom! 

Wel graag even contact opnemen voordat je komt.

Sportieve groeten,

Marjon Donjacour